Een duurzame samenwerking met het ACE Netwerk

Een duurzame samenwerking met het ACE Netwerk

14 juni 2019
/ / /
Comments Closed

Elkaar en de markt versterken door samen te werken. Dat is de gemene deler van ACE Arnhem/Achterhoek/Liemers en Kubus Doetinchem. Beide organisaties richten zich op de kracht van het delen van kennis, netwerk en ervaring en werken al jaren zeer prettig samen.  

ACE Arnhem/Achterhoek/Liemers hanteert een innovatieve aanpak van de arbeidsmarkt met als doel mensen direct van werk naar werk te begeleiden. Bestuurders Kirsten van Til en Annemieke Rexwinkel zijn sinds 2016 eigenaar van dit onafhankelijke werkgeversplatform, waarbij momenteel 45 regionale bedrijven en instellingen zijn aangesloten. “ACE brengt de juiste mensen met elkaar in contact en deelt HR-kennis, ideeën en ervaring van, voor en door werkgevers”, vertelt Annemieke Rexwinkel. “Daarnaast organiseren we één keer per jaar de ‘Week van de Mobiliteit’ en coachen Kirsten en ik vanuit ‘De Verbinders’ werkzoekenden naar nieuw werk.”

Mee- en vooruitdenken
Vanuit een goede ervaring met John Brands van Kubus Doetinchem bij het verzorgen van de privé-jaaraangifte en de zakelijke btw-aangifte als zelfstandig ondernemer was het voor Annemieke vanzelfsprekend dat Kubus lid werd van ACE Netwerk. “John is enthousiast, heeft een groot netwerk, veel ondernemerservaring en er was direct een klik. Hij geeft veel uitleg en denkt mee in mogelijkheden voor het inrichten en digitaliseren van de bedrijfsadministratie. Toen Kirsten en ik gingen samenwerken, adviseerde John mij over hoe ik als zelfstandige het beste mijn zaken financieel kon regelen door onder andere een BV op te richten. Dit meedenken en kennis delen doet John van nature. Zo is hij regelmatig gastdocent en helpt hij in het buitenland bedrijven weer op de rit te krijgen. Vanuit zijn passie voor talentontplooiing hebben wij hem bij de oprichting van ACE gevraagd om lid te worden van onze Raad van Toezicht. Bij Kubus Doetinchem werken jonge, gedreven specialisten, waar we met elke vraag terecht kunnen. Je bent er geen nummer, de medewerkers gaan uit van de kwalitatief beste oplossing en denken in mogelijkheden.”