Goodies & Moodies maakt mensen blij

Goodies & Moodies maakt mensen blij

7 mei 2020
/ / /
Comments Closed

De Blijmakers van cadeauwinkel Goodies & Moodies in Doetinchem vliegen de deur uit. De cadeaupakketjes zijn perfect om iemand in deze tijd mee te verrassen. Eigenaren Saskia en Robert Bos gingen niet bij de pakken neerzitten toen ze in maart besloten hun winkel tijdelijk te sluiten vanwege het coronavirus. In een mum van tijd bedachten ze een nieuw concept.

Cadeauwinkel Doetinchem

Unieke, trendy cadeauartikelen, heerlijke wijnen, vrolijke tassen, sieraden, jurkjes, grappige presentjes en stoere mannencadeaus. Alles van de hoogste kwaliteit, eerlijk gemaakt en uniek. Goodies & Moodies aan de Adelaarstraat 2 is een cadeauwinkel om vrolijk van te worden. Saskia Bos startte vijftien jaar geleden vanuit passie en hobby. “Ik koos voor de vrijheid van het ondernemerschap en wilde een winkel waar oprechte aandacht, gastvrijheid, vriendelijkheid en tijd nemen voor klanten vooropstaan. We verkopen alles wat je niet nodig hebt, maar wat wij zelf leuk vinden en je leven leuker maakt. Momenteel passen we de winkel aan om een whiskyhoek te creëren met een onderscheidend kwaliteitsaanbod. Een liefhebberij van Robert en onze zoon!”

Blijmakers

Goodies & Moodies maakt mensen blij, ook in coronatijd. Het stel denkt in oplossingen en ontwikkelde Blijmakers. Saskia: “Blijmakers zijn feestelijke cadeaupakketjes voor elke portemonnee die naar eigen wens zijn samen te stellen. In Doetinchem hebben we hiervoor een gratis bezorgservice opgesteld. Klanten kunnen ons bellen, appen, mailen en via de website bestellen en we sturen foto’s en ideeën om te inspireren. Het is ook mogelijk om de Blijmakers op afspraak te komen ophalen. Het is ontzettend leuk om mensen blij te kunnen maken en te verrassen. De Blijmakers zorgen voor verbinding en geven aandacht in deze tijd waarin je elkaar niet of minder kunt zien.”

Snel en adequaat

Door zelf de boekhouding te doen, houden Saskia en Robert inzicht en gevoel bij de financiën. Hiervoor maken zij gebruik van de software, kennis en ondersteuning van Kubus Doetinchem. “Kubus zorgt voor de jaaraangifte en staat altijd voor ons klaar bij vragen”, vertelt Robert. “We hoeven maar te bellen en krijgen snel en adequaat een antwoord zonder dat de meter begint te tellen. Het contact is erg goed en gebaseerd op vertrouwen. Iedereen bij Kubus is vriendelijk, betrokken en komt met goedbedoelde adviezen. Wij doen ons ding vooral vanuit passie en worden daar gelukkig van. Dat begrijpt Kubus!”