Over ons

Contactgegevens KUBUS Doetinchem

John Brands

Contactpersoon: John Brands

 Telefoon: 0314-362126
 E-mail: doetinchem@kubus.nl

 

 Adres: Koopmanslaan 31-02
 Postcode: 7005 BK
 Plaats: Doetinchem

John Brands. ‘Waarmee kan ik u helpen?’

Administratiekantoor KUBUS Doetinchem houdt u financieel gezond, verzorgt uw administratie, uw jaarrekeningen en alle voorkomende belastingaangiftes. Zelfs voor grensoverschrijdende belastingzaken kunt u bij ons terecht. Wij doen dit snel en efficiënt en kunnen in de meeste gevallen ook nog eens 25% besparen op uw huidige accountantskosten!

Daarnaast bieden wij bedrijfseconomisch- en bedrijfskundig advies, helpen wij u bij het maken van ondernemingsplannen, en kunnen wij ondersteuning bieden bij het vinden van financiering, subsidies, assurantiën en personeelsaangelegenheden.
Ons team heeft veel ervaring op het gebied van bedrijfskundig advies, het verwerken van administraties, het maken van jaarrekeningen en diverse belastingaangiftes.

U haalt met KUBUS Doetinchem een top administratie- en advies kantoor binnen tegen een lage prijs. Steeds meer ondernemers weten dan ook de weg naar KUBUS Doetinchem te vinden.

Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent.

Ons team

Kantooreigenaar John Brands heeft naast een ruime ervaring in accountancy een afgeronde HBO economie opleiding en een universitaire opleiding bedrijfskunde. John heeft veel ervaring als directeur van middelgrote en kleine bedrijven en vindt het fantastisch om proactief met u en uw onderneming mee te denken. Bij de landelijke KUBUS organisatie vervult John Brands een bestuurlijke functie.

Mijn naam is Patrick Verlangen en ik ben in 2014 begonnen bij KUBUS Doetinchem. Voordat ik hier kwam werken heb ik de opleiding Accountancy aan de hoge school van Arnhem en Nijmegen gedaan. Na afloop van deze studie heb ik een aantal jaren bij een tweetal kleinere accountantskantoren gewerkt om in 2014 terecht te komen bij Kubus Doetinchem. Mijn drijfveer binnen het vak accountancy is het optimaal begeleiden van ondernemers op het gebied van administratie en fiscaliteit. Naast mijn werk sta ik graag met enige regelmaat op het voetbalveld.

Mijn naam is Lily Meijer. Ik werk sinds 2012 bij KUBUS Doetinchem. De eerste vier jaar heb ik het werken bij KUBUS gecombineerd met de opleiding HBO Accountancy aan de hogeschool van Arnhem en Nijmegen. In 2016 heb ik de opleiding HBO Accountancy afgerond. Mijn passie in het werk is de optimale begeleiding van- en samenwerking met de ondernemer, hoofdzakelijk op het gebied van administraties en belastingen. Naast mijn werk is het mijn hobby om te voetballen en ik onderneem graag leuke dingen met familie en vrienden.

Mijn naam is Bart Schotman. Ik ben sinds 2017 werkzaam als dualist HBO Accountancy bij KUBUS Doetinchem, daarnaast ben ik afgestudeerd als junior assistent accountant/bedrijfsadministrateur bij het Graafschap College. Mijn passie in het werk is om een ondernemer te ontzorgen van zijn administratieve verplichtingen. Mijn hobby is het volgen van diverse sporten. Voor onze klanten doe ik alles om ze tevreden te houden.

Mijn naam is Laura Brands. Ik ben sinds 2009 werkzaam op de achtergrond bij Kubus Doetinchem als administratief medewerker. Van huis uit ben ik management assistent, Bij Kubus verzorg ik de facturering en zorg voor een goed personeelsklimaat zodat mijn collega’s de klanten optimaal kunnen ondersteunen. Mijn hobby is ballet.