Over ons

Contactgegevens KUBUS Doetinchem

John Brands

John Brands

Contactpersoon: John Brands

 Telefoon: 0314-362126
 E-mail: doetinchem@kubus.nl

 

 Adres: Koopmanslaan 31-02
 Postcode: 7005 BK
 Plaats: Doetinchem

Kwalitatief en persoonlijk administratiekantoor

Kubus biedt je de kwaliteit van de grote accountantskantoren én het persoonlijke van een klein kantoor om de hoek. Met de kennis van ons hoogwaardige netwerk binnen de Kubus Coöperatie. Je krijgt een breed advies en een voordelige boekhouding. Wij werken niet voor, maar mét jou. Onze kracht en onderscheidend vermogen liggen vooral in de persoonlijke benadering van ondernemers. We maken gebruik van ons eigen en ons externe netwerk uit het bedrijfsleven en de Kubus Coöperatie om jou verder te helpen.

Bevlogen team met de voeten in de klei
We zijn een team van mensen met persoonlijke aandacht, service en een scherpe blik. Nieuwsgierig en doortastend met ervaring en kennis van de bedrijfskundige, organisatorische, financiële en de fiscale kant van ondernemen. We staan zelf dagelijks met onze voeten in de klei. We vinden het leuk om met ondernemers te sparren, hun bevlogenheid voor hun vak te ervaren en samen stappen te zetten om jouw bedrijf te ontwikkelen.

Franchiseketen Kubus; integraal advies door ondernemers
Kubus Doetinchem is een zelfstandig administratiekantoor onder de vlag van de Kubus Coöperatie, een landelijke franchise van administratiekantoren, accountants, fiscalisten en marketingspecialisten. Als coöperatie runnen we samen de franchiseketen. We kunnen jou naast de administratie en fiscale zaken voorzien van bedrijfsadvies en van werkzaamheden op het gebied van subsidies, assurantiën en personeelsmanagement. Kubus heeft kennis van en ervaring met ondernemen. Onze betrokkenheid maakt een verschil!
Kunnen we jouw bedrijf ook ondersteunen? We maken graag kennis met je!

Ons team

John Brands

Als kantooreigenaar heb ik, John Brands, naast een ruime ervaring in accountancy een afgeronde opleiding HBO economie en een universitaire opleiding bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring als directeur van middelgrote en kleine bedrijven en vind het fantastisch om proactief met jou en jouw onderneming mee te denken. Bij de landelijke Kubus-organisatie vervul ik daarnaast een bestuurlijke functie.

Mijn naam is Patrick Verlangen en ik ben in 2014 begonnen bij Kubus Doetinchem. Voordat ik hier kwam werken, heb ik de opleiding Accountancy aan de Hogeschool Arnhem en Nijmegen gedaan. Na afloop van deze studie heb ik een aantal jaren bij twee kleinere accountantskantoren gewerkt om in 2014 te starten bij Kubus Doetinchem. Mijn drijfveer binnen het vak accountancy is het optimaal begeleiden van ondernemers op het gebied van administratie en fiscaliteit. Naast mijn werk sta ik graag met enige regelmaat op het voetbalveld.

Mijn passie in het werk is de optimale begeleiding van en samenwerking met de ondernemer, hoofdzakelijk op het gebied van administraties en belastingen. Mijn naam is Lily Meijer. Ik werk sinds 2012 bij Kubus Doetinchem. De eerste vier jaar heb ik het werken bij Kubus gecombineerd met de opleiding HBO Accountancy aan de Hogeschool Arnhem en Nijmegen. In 2016 heb ik de opleiding HBO Accountancy afgerond.  Naast mijn werk is het mijn hobby om te voetballen en ik onderneem graag leuke dingen met familie en vrienden.

Lucas Gloudemans

Mijn naam is Lucas Gloudemans en ik volg de duale opleiding Accountancy, een leerwerktraject. Sinds november 2020 werk ik met veel plezier bij Kubus Doetinchem. Het is een klein administratiekantoor, de manier van werken is persoonlijk en de lijntjes zijn hier kort. Het is mijn ambitie om in de toekomst klanten zo optimaal mogelijk te adviseren door breed te kijken, me te verdiepen in bedrijven en de juiste fiscale regelingen toe te passen. In mijn vrije tijd vind ik het ontzettend leuk om te koken, gezellig samen met vrienden en familie te eten of een bordspel te doen!