René Böhmer nieuwe directeur/eigenaar Kubus Doetinchem

Sinds 1 januari 2022 is René Böhmer eigenaar van Kubus Doetinchem. René is voor velen geen onbekende. Hij was eerder een zeer gewaardeerde medewerker bij Kubus Doetinchem en is directeur/eigenaar van Kubus ’s-Heerenberg waarmee al jaren een intensieve samenwerking is. Directeur/eigenaar John Brands gaat zelfstandig verder en blijft betrokken vanuit zijn nieuwe bedrijf Kubus Onderneming Support.

Drie ondernemingen

Sinds 1 januari 2022 is Kubus Doetinchem opgesplitst in drie ondernemingen: Kubus Doetinchem, Kubus Zevenaar en Kubus Onderneming Support. Patrick Verlangen ziet zijn langgekoesterde wens in vervulling gaan en start zijn eigen vestiging: Kubus Zevenaar. John Brands gaat zich met name vanuit zijn nieuwe bedrijf Kubus Onderneming Support bezighouden met het ondersteunen van Kubusklanten en andere bedrijven bij organisatieontwikkeling. Verder blijft John franchiseondernemers van Kubus Coöperatie begeleiden en het landelijke bestuur ondersteunen.

Talenten

De dienstverlening blijft voor klanten zoals zij gewend zijn. Kubus Doetinchem/’s-Heerenberg en Kubus Zevenaar blijven in de toekomst samenwerken. Met deze ontwikkelingen streven wij ernaar talenten van jonge, ambitieuze mensen te koppelen aan de ontwikkelingen op het gebied van regelgeving en digitalisering. We zijn ervan overtuigd dat we met deze wijzigingen ook in de toekomst kunnen blijven voldoen aan de wensen van huidige en potentiële klanten.

René Böhmer nieuwe directeur/eigenaar Kubus Doetinchem
René Böhmer nieuwe directeur/eigenaar Kubus Doetinchem

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte met het laatste nieuws van Kubus. Heb je vragen m.b.t. het nieuws? Neem dan contact met ons op via info@kubus.nl.

Ga naar de bovenkant